Join the Software Questioneers

Werken bij InQuisitive

Wij zijn InQuisitive [ing kwi zuh thiv] ook wel; The Software Questioneers! Nieuwsgierig en onderzoekend zit in ons DNA en is een deel van onze identiteit. Wij stellen veel vragen en stellen zaken ter discussie. Om zo dé antwoorden te vinden die klanten helpen bij hun uitdagingen en zo de kwaliteit van software te verbeteren. Maar ook om antwoorden te krijgen samen met 38 Very InQuisitive People te helpen en ondersteunen in de zoektocht naar de volgende stappen in hun ontwikkeling.  

Een tikkie rebels, nieuwsgierig en onderzoekend. Het team bestaat uit test analisten, test automation specialisten, test engineers en performance consultants.  Ook UX designers, data scientist, frontend en backend developers zorgen voor een breed scala aan professionals binnen House of InQuisitive. Nieuwe technologische snufjes, een zelf ontwikkelde code of misschien wel een zelf geknutselde game.  

En… voel jij je een V.I.P? Bij InQuisitive ben jij namelijk een Very InQuisitive Person! Yes, het maakt ons niet uit, drink sloten koffie, eet wat heerlijke verwarmde nacho’s met kaas tot de wereld weer een beetje geholpen is. Dan bouwen we samen aan een InQuisiParty! We delen onze kennis met net zo veel plezier als onze favoriete muziek en werken wij graag samen aan diverse projecten en de beste tosti recepten. Jij? #letsketchup #metsambal 

Collega's aan het woord

Wat wij graag met jou als nieuwe VIP willen delen...

Net als onze Chief Questioneers, denken wij in nieuwe mogelijkheden en grijpen deze ook zeker aan. InQuisitive heeft daarom een jongere zusje Eager. Waar hier nieuwe trainees binnen komen en opgeleid worden. Vanaf het eerste gesprek kijken wij naar jou wensen. Hoe groei jij en ben jij gelukkig. Samen kijken we naar nieuwe kansen. Zo is ook Dexterous afgelopen periode gestart, gespecialiseerd in Data Science waar nieuwe trainingen en inzichten vandaan komen. Ook hebben een aantal collega’s binnen InQuisitive zich vorig jaar zichzelf verder ontwikkeld en gespecialiseerd in Developement. En… wat dacht je van wat UX experience. Misschien weet je nog niet precies waar je interesses naar toe gaan, maar ook die uitdaging gaan wij graag aan. Door te doen! 

Bijna 40 enthousiaste collega’s die je altijd willen helpen en je motiveren, die met je meegroeien in je ontwikkeling en mensen die je meer zal zien als je tweede familie dan als je collega’s. Wij zijn dol op (droge) woordgrappen, dus humor is een belangrijk ingrediënt bij ons! We zoeken elkaar graag online en offline op en hebben een actieve personeelsvereniging die de leukste uitjes organiseert. Het merendeel van deze ‘familie’ is sneakerhead, maar ook muzikaal, avontuurlijk en sportief aangelegd. Wij zijn een platte organisatie met jonge (vooral van geest) en enthousiaste mensen. Een organisatie die staat voor bewust leven en een duurzame wereld. Kortom, een groeiend team met uiteenlopende stijlen en talenten, ook naast het IT vak. Wij zijn benieuwd wat je nog

(1) HEY, HOW ARE YOU DOING!

Wanneer je via de website contact met ons opneemt, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Omdat jij interesse in ons hebt, zijn wij ook nieuwsgierig naar jou! En omdat wij Questioneers zijn, hebben wij altijd wel vragen die wij aan je willen stellen. Bijvoorbeeld of en hoe wij je kunnen helpen. Wat je nog over ons zou willen weten, maar nog belangrijker: Ben jij een V.I.P. (Very InQuisitive Person)? Onze Recruitment Questioneer neemt telefonisch of via een online meeting contact met je op, om deze vragen door te nemen en kennis te maken. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Naar aanleiding van dit gesprek bepalen we samen wanneer we eventueel offline kennis gaan maken.

(2) WANNE BE A V.I.P. TOO?

Onze Recruitment Questioneer nodigt jou graag uit om kennis te maken. Dit kan bij ons op kantoor in Amersfoort of een andere locatie bij jou in de buurt; wat het beste in jouw agenda past. Tijdens deze kennismaking, van maximaal een uur, is de Recruitment Questioneer vooral nieuwsgierig naar wat jou drijft. Waar je jezelf verder in wil ontwikkelen, welke kennis je meebrengt en wat je van ons verwacht. Maar ook hoe het klikt.

(3) NOG LANG NIET UITGEPRAAT?

Hierna stellen we je graag voor aan één (of meerdere) van onze consultants. Zij vertellen je met plezier over hun kennis en ervaringen en waarom zij V.I.P. zijn. Maar daarnaast vinden zij het ook leuk om met je te sparren over uitdagende vraagstukken. Je mag ze (bijna) alles vragen, stel ze dan ook vooral kritische vragen. Daar zijn wij dol op! Dit kan online als dat beter uitkomt, maar bij voorkeur face-to-face, onder het genot van een drankje. Hier zal onze Recruitment Questioneer niet bij aanwezig zijn.

(4) ARE YOU OUR NEW SOFTWARE QUESTIONEER?

Bij een wederzijdse klik gaan we over tot een aanbieding! Hierin benoemen wij jouw en onze gezamenlijke doelen. En uiteraard vieren wij het graag samen als wij jou mogen toevoegen aan ons team! Dus? Wanneer zetten wij samen alle punten op de i en een handtekening onder jouw arbeidscontract?

(5) SPECIALE ZOEKTOCHT

Aangezien niemand in een hokje past en hoort, kijken we graag met jou welke rol jou het beste past. Dus staat jouw ideale vacature hier (nog) niet bij, stuur dan een open sollicitatie of reageer via de Allround Software Questioneer vacature; we zijn altijd op zoek naar talent! Of spreekt de vacature je aan, maar zit je nu nog in een leuke opdracht. Je kan een van de vacatures natuurlijk ook even opslaan. Zo kan jij er nog een nachtje (of twee) over slapen.

Sample Call to Action Heading

Voeg een sterke zin toe ter ondersteuning van de bovenstaande koptekst en geef gebruikers een reden om op de onderstaande knop te klikken.

Click Here

Wie we zijn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.