Team Tuesday Ank

Ank Poortman een sportieve collega die samen met haar verloofde geniet in het gezellige Overijsselse Heeten. In 2016 begon Ank bij het zusterbedrijf Eager. In het begin was de wereld van het testen voor haar nog erg nieuw, zo nieuw als in; Net uitgevonden dat ‘Tester’ zijn ook echt een vak en een beroep is met diverse mogelijkheden. Zo bleek Ank al wat praktijkervaring opgebouwd te hebben bij haar oude werkgever. Bij Eager leerde zij steeds meer, boude meer ervaring op en groeide door naar InQuisitive. 

Eindelijk heeft Ank herkenbaarheid bij haar werkzaamheden en deelt ze met andere testers haar ervaring. Zo leerde zij veel over Scrum en Agile, ketentesten en nog heel veel meer. Het samen komen op kantoor was al een feestje, want het was een ‘cool’ kantoor op een super toffe locatie. Midden in het hart van De Nieuwe Stad in de Gemeente Amersfoort niet alleen heel centraal, het is ook nog eens goed te bereiken met openbaar vervoer, fiets of auto. Afgelopen jaar is het kantoor nog veel toffer geworden met nieuwe kleuren en #planten! In de huiskamer of aan de bar bij InQuisitive is het ook altijd gezellig om weer bij te kletsen en iedereen te zien in ‘persoon’. 

Het is zo fijn dat je dat je altijd jezelf kunt zijn. Zakelijk en privé, in de mindere en de goede tijden in je leven. Een nieuwe vriend? Verloofd? Of ben je aan het kijken naar een nieuw huis. Het fijne is dat je kunt zeggen wat je vindt en dat je het ook kunt zeggen als je het er niet mee eens bent. Een bedrijf dat geen nee zegt, maar kijkt naar mogelijkheden samen met jou als individu. Zo heeft Ank al meerdere cursussen gedaan op het gebied van #data, ook al was het soms boven haar opleidingsbudget. 

Fijne collega’s waar je naar een Chief Questioneer zoals Bernd Beersma gewoon naar toe kunt ‘fietsen’ om een paar flesjes bier op te halen. Of waar je op Oudejaarsdag een foto van klompen stuurt naar de collega’s en even uitlegt hoe je #carbid schrijft. Hoe het ook met je gaat, ieder individu staat centraal, zo staat jouw toekomst centraal ook als je in de ziektewet zit. Contact houden met elkaar of het nu even samen fietsen, lopen of zwemmen is, zelfs al is dit in de omgeving van de Achterhoek. 

Soms betekent uit je comfort zone ook aan een nieuwe en spannende uitdaging meedoen. Zoals overgehaald worden om met het hele bedrijf mee te doen aan een triatlon. ‘Een heerlijk supertrots gevoel, dat dat gelukt is’. Dat proeft naar meer.

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !