Team Tuesday Menno

Menno van Boxtel, een echte ervaren rot in het testvak die al sinds begin de jaren 2000, per toeval in aanraking kwam met de wereld van software testen. Hierin heeft Menno verschillende rollen mogen bekleden binnen vele verschillende branches. 

Hetgeen wat al die verschillende opdrachten typeren is dat Menno het belangrijk vindt om mensen en organisaties te helpen zich verder te ontwikkelen en die volgende stap te zetten. Hierin zijn drie dingen heel erg belangrijk voor Menno: eerlijkheid, openheid en plezier. Dit komt ook eigenlijk ook heel erg terug in zijn privéleven.

In zijn vrije tijd is Menno vaak te vinden in de #Dojang van taekwon-do verenging Twimyo, waar hij een van de hoofdassistenten is en regelmatig delen of hele lessen voor zijn rekening neemt. Hierin is #plezier, #openheid en #eerlijkheid ook heel erg belangrijk voor hem. Daarin komt ook weer terug dat het creëren van een veilige en op een leuke manier kinderen (maar ook de volwassenen) zich kunnen ontwikkelen en zo een steeds betere taekwon-do beoefenaars worden. De grootste voldoening is dan ook als iemand zijn grens weet te verleggen en iets doet wat niemand voor mogelijk hield. Als hij niet te vinden is in de Dojang, is er een grote kans dat hij of thuis lekker op de bank hangt en aan het Netflixen is of dat er een spelletje wordt gespeeld. dit kan op de Xbox, maar ook gezellig “ouderwets” genieten van een goed #bordspel onder het genot van een hapje en of drankje.

Als hij ook niet daar te vinden is, dan is de kans groot dat hij ergens in de natuur is in Nederland of in het buitenland. Hij en zijn vriendin trekken er namelijk samen graag op uit het bos of de bergen in, om te ontsnappen aan de drukte van de stad. Er gaat niets boven even lekker naar het hier en nu te gaan door volledig op te gaan in de rust en het geritsel van bladeren en het fluiten van de vogels. Als het even kan maakt Menno ook nog een mooie foto van dit alles. 

Al met al is Menno behoorlijk druk met van alles. Zolang het plezier brengt geeft het energie. En die energie wordt nu deze tijd van het jaar extra aangevuld door de zon en de natuur die weer tot leven komt. 

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !