Team Tuesday Loes

Loes van den Hoven is een bezige bij. Waarom heeft een week maar 7 dagen? En waarom een dag maar 24 uur? Het zijn vragen die Loes van den Hoven regelmatig bezighouden, want er zijn zo veel leuke dingen te doen! Dat begint al met werk: Naast werken als Software Questioneer houdt ze zich bij haar huidige opdracht bezig met Business Analyse en doet ze daarnaast een opleiding tot UX Designer aan het UX Design Institute in Dublin.

Maar daar houdt het zeker niet op, want Loes wandelt graag en houdt wel van een uitdaging. Dit blijkt onder andere uit de wandelroutes die ze heeft afgelegd. Het #Pieterpad (498 km) heeft ze al uitgelopen, het Nederlands Kustpad (725 km) is bijna af én ze heeft zich voor dit jaar ingeschreven voor de Nijmeegse Vierdaagse. Naast het wandelen gaat ze dit jaar ook de uitdaging aan om 100km te gaan mountainbiken met deb #InQuisitive100km. De trainingen zijn daarvoor dan ook in volle gang. Het fijne van haar hobby’s vindt Loes dat ze van de natuur kan genieten. Onder andere voor de Kennemerduinen is ze naar Haarlem verhuisd, maar ook het grote culturele aanbod van Haarlem kan Loes waarderen: ze heeft niet voor niets Klassiek Trompet gestudeerd. Op muzikaal vlak blijft ze natuurlijk nog steeds graag leren: “Geen trompet meer? Oké, dan ga ik toch verder als slagwerker?!”

Genoeg te doen dus, al maakt Loes ook graag tijd vrij om taarten te bakken. Ze wil niet meedoen aan Heel Holland Bakt, want ze neemt er graag alle tijd voor. Zo blijft ze ook graag haar bakkunsten verbeteren en kunnen wij zo nu op het kantoor een heerlijk cake aantreffen. Of er nog meer dingen zijn die ze graag zou willen doen? Altijd! Maar er moeten keuzes gemaakt worden en het is ook leuk om zo nu en dan wat gezelligs met vrienden te doen. Daarbij moeten haar planten natuurlijk water (en aandacht) krijgen, want Loes heeft de natuur in huis gehaald met zoveel kamerplanten als er maar passen. Als de planten te groot worden, dan dunt ze deze uit en brengt ze de stekjes naar het InQuisitive kantoor-oerwoud.

Loes houdt graag van haar rust, maar ze vindt het fijn dat ze weer naar kantoor mag, want het contact met en ondersteunen van andere collega’s heeft ze gemist. Wanneer het maar kan is ze dan ook weer met haar collega’s of vrienden te vinden! 

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !