Team Tuesday Mina

Mina Samawati een trotse moeder en ervaren test analist. Door collega’s wordt zij omschreven als een pienter, betrouwbaar persoon met een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Leren, onderzoekend en nieuwsgierig zijn woorden waarin zij zich zeker in terugvindt. Mina vindt het heerlijk om zich te blijven ontwikkelen op vooral technische zaken met betrekking op het testersvakgebied. Haar doel is om zich de komende jaren verder te verdiepen en aan de slag te gaan met test automatisering. Haar huidige opdracht bij ProRail bevalt haar uitstekend. Bij InQuisitive zijn we trots op haar doorzettingsvermogen. Zoals Mina zegt: “Doe het goed, of doe het niet.”  

Mina is een doorzetter, niet alleen zakelijk maar ook privé. Ze is een krachtige dame. Iemand met een verhaal, iemand die haar land en familie heeft achter moeten laten en in Nederland een heel nieuw leven heeft opgebouwd. Ze heeft zich hier alles helemaal eigen gemaakt en geniet van de blijheid en de vrijheid die dit nieuwe bestaan voor haar heeft gebracht. 'Het is verschrikkelijk om je land en je familie achter te laten en niet te weten of/wanneer je ze weer kan zien'.

Zij geniet dan ook van de oneindigheid, grootte, diversiteit qua natuur en mensheid. Zo heeft zij Nederland ontdekt en door Europa gereisd. Een gezellig dagje Efteling of een reis met de auto naar Praag. Van beiden kan ze genieten. Vooral met haar dochter geniet ze van leuke activiteiten zoals #Zumba. 

Het fijne bij InQuisitive is dat het team uit leuke en betrokken collega’s bestaat. Zo vindt ze de humor snel terug in tekstuele grappen, die via de groep met #VIPs elkaar gedeeld worden maar wat geweldig. Leuke uitjes of speciale momenten zoals de leuke uitjes en de Tech Thursdays. ‘Altijd weer fijn om iedereen weer te zien en van elkaar te leren.’ Ze wil dan zeker ook andere aanraden om zich te blijven ontwikkelen, te genieten en elkaar te respecteren. Dit maakt je leven met elkaar en voor jezelf veel plezieriger. Zo wil Mina zelf bijvoorbeeld graag nog een keer leren een muziekinstrumenten te bespelen. En er zijn veel muzikale collega’s bij InQuisitive, dus zijn er naast test ontwikkelingen ook zeker tips over muzikale mogelijkheden voor Mina.  

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !