(Allround) Software Questioneer

AutomaticAlley 2

Als Software Questioneer bij InQuisitive stel je graag zaken ter discussie. Jij zorgt er immers voor dat bedrijven niet wakker hoeven te liggen van risico’s van de software of de kwaliteit van hun data. Vind jij het bijvoorbeeld ook gaaf om met Low-code aan de slag te gaan, om je te focussen op The Internet of Things (IoT) of houd jij je liever bezig met de performance van een applicatie? Dat kan bij ons! Wij bieden expertise op het gebied van software testing, testautomatisering, Data Science, development en UX/UI. Dus aan jou de keuze waar jij je (verder) in wil gaan specialiseren. Wij gaan jou daar uiteraard in begeleiden en bieden de middelen om je te blijven ontwikkelen. Dit doen we o.a. door interne (TechThursday) en externe trainingen te faciliteren. Want jouw behoefte om te leren stopt nooit. En je leergierigheid werkt aanstekelijk.  
 
Om deze disciplines te kunnen waarborgen en om ons team nóg toffer te maken, zoeken wij Software (Test) Engineers van verschillende niveaus en met verschillende interesse- en expertisegebieden binnen de IT.  
 
Eerst een digitaal kijkje in onze keuken krijgen? Dit is wat je bij ons zal vinden: 
Een actieve Very InQuisitive People (V.I.P.) groepsapp, collega’s die je altijd willen helpen en je motiveren, die met je meegroeien in je ontwikkeling en mensen die je meer zal zien als je tweede familie dan als je collega’s. Wij zijn dol op (droge) woordgrappen, dus humor is een belangrijk ingrediënt bij ons! We hebben ‘die hard’ F1 fans in ons midden die graag (samen) naar het circuit gaan. We zoeken elkaar graag online en offline op en hebben een actieve personeelsvereniging die de leukste uitjes organiseert. Het merendeel van deze ‘familie’ is Sneakerhead, maar ook muzikaal, avontuurlijk en sportief aangelegd. Wij zijn een platte organisatie met jonge (vooral van geest) en enthousiaste mensen. Een organisatie waar je nuttige cadeaus krijgt en die staat voor bewust leven en een duurzame wereld. Kortom, een groeiend team met uiteenlopende stijlen en talenten, ook naast het IT vak. 
 
Hier herken jij jezelf in: 

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding in een relevante technische richting 
 • Je werkt al minimaal 1,5 jaar als Test Consultant 
 • Jij weet de juiste vragen te stellen met de bijbehorende tact 
 • Je hebt interesse in nieuwe technologieën, want wat je nog niet beheerst, dat leer jij wel! 
 • Ervaring met test automatisering is een sterke pré 
 • Jouw analytische, communicatieve en business skills vallen meteen op 
 • Bij voorkeur heb je ervaring met scrum en agile werken 
 • Jij bent sociaal, onderzoekend, eager en communicatief sterk 
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift 
 • Je bent tevens een doorzetter, werkt graag samen en bent niet bang om (hulp) te vragen 
 • Je kreeg een ‘Hey, dat is leuk!’-glimlach na het lezen over onze bovengenoemde bedrijfscultuur! 
   

Heb jij een duidelijke mening over bovenstaande en lijkt het jou tof om jouw kennis en visie te delen met één van onze Software Questioneers? Stel ons ook gerust wat kritische vragen waar wij samen over kunnen sparren. Scherpe blikken en kritische mensen, daar houden we van!  
We nodigen je graag uit bij ons op kantoor in Amersfoort, of we komen een keer bij jou langs. Wat het beste bij jou past! 

Leuk? Deel deze vacature!

Ben jij klaar voor je volgende challenge?

Wil je liever nog wat meer weten? Bel dan zeker even naar 088-1302900 en krijg één van de InQuisitive collega’s aan de lijn.