Team Tuesday Rasul

Rasul Yalcin een collega die altijd zich met veel plezier weer heeft aangemeld bij het team van InQuisitive.

Sinds 1 februari is hij verwelkomd bij InQuisitive! Hij is misschien niet voor iedereen een onbekende, omdat hij in het verleden bij Eager werkzaam is geweest. Voor anderen die hem nog niet kennen gaan we bij het begin beginnen. Hij is 26 jaar en woonachtig in het heerlijke Amersfoort. Naast een hele grote liefhebber voor sporten en dus zeker niet bang voor een #Challenge, reist hij ook graag de wereld over. 

Deze grote liefdes spelen altijd een rol, zelfs in zijn studietijd al. Tijdens zijn studie International Business and Languages, die hij in 2018 heeft afgerond, heeft hij een deel in het buitenland mogen studeren. Hierdoor heeft hij een paar maanden in Istanbul gewoond en een paar geweldige maanden in Bangkok. Hierdoor is zijn grote passie voor reizen ontstaan en heeft hij al heel wat landen mogen bezoeken. Heb je tips? Je mag hem dan ook altijd ‘lastigvallen’ met ideeën en persoonlijke aanraders! Hij is nog lang niet klaar met reizen en fotograferen. Het liefst gaat hij snel weer op reis om nog veel meer nieuwe culturen en plekken bezoeken. Vanaf nu wil hij de wereld samen met zijn vrouw ontdekken. Want nog net voor de allereerste lockdown konden zij op 29 februari, twee jaar geleden van een grote bruiloft genieten.

Tijdens zijn studie heeft Rasul ook een eigen onderneming gestart. Hij heeft deze uiteindelijk overgedragen aan zijn partner, omdat hij meer tijd met zijn familie wil doorbrengen. Hij kon alleen niet stil zitten en begon vervolgens na zijn studie, als rookie-tester bij Eager (de zuster onderneming van InQuisitive) en heeft hier heel snel zijn plek kunnen vinden in deze leuke en leerzame organisatie. Helaas duurde het avontuur maar twee jaartjes vanwege de pandemie en heeft hij toen een andere baan gevonden bij Otis Elevator Co. Al snel merkte hij dat hij heimwee kreeg naar de InQuisitive VIP familie en gooide hij een balletje op bij Jille Berends voor een terugkeer. Voor Rasul het wist kon hij beginnen en werd hij verwelkomd bij House of InQuisitive!

Op naar de live Kick-off met het hele House of InQuisitive team, voor de live kennismaking! 

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !