Team Tuesday Juliane

Juliane Zimmermann is opgeleid als natuurkundige en heeft enkele jaren in dit onderzoeksgebied gewerkt. Daarom is ze een echt InQuisitive collega, ook wel een ‘nieuwsgierig’ geest. Ze leert graag nieuwe dingen en onderzoekt problemen. ‘But she also loves getting things done!’.

De afgelopen zes jaar heeft zij gewerkt als IT-consultant en testautomatiseringsingenieur in Berlijn, ‘basically her home town’. Afgelopen november was het tijd voor een nieuw avontuur en verhuisde ze met haar vriend naar Amsterdam. Ondanks de lockdown, leerde ze de stad beter kennen en is ze begonnen met Nederlands te leren.

Nu heeft ze een nieuw thuis gevonden bij InQuisitive. Wat testen voor haar zo leuk maakt, is dat je een totaaloverzicht krijgt van hele systemen en dat je zowel de zakelijke vereisten als het technische implementatiegedeelte moet begrijpen. Nadat ze de laatste tijd voornamelijk met de Tosca test automation tool heeft gewerkt, is ze enthousiast over het opfrissen van haar codeervaardigheden en het leren van andere frameworks voor testautomatisering. Zo heeft zij zich vorig jaar ook enige tijd verdiept in ‘machine learning’ en ‘data science’ en heeft deelgenomen aan het programma 'Science to DataScience’.

Juliane houdt van het buitenleven: wandelen in de bergen, fietsen, zwemmen in meren, langlaufen en paddenstoelen plukken. Ook houdt ze van inspannende en meditatieve sporten zoals; yoga en triatlon. Vorig jaar was haar doel om een halve Ironman af te maken en dat is haar afgelopen september gelukt! Op de West-Friese triatlon in Hoorn is zij gefinisht! Juliane is ook een ‘passionate vegetable cutter’ en houdt van vegetarisch koken (en eten). Ze kan gemakkelijk enkele uren in de keuken doorbrengen. Daarbij luistert ze graag naar podcasts en blijft ze op de hoogte van cultuur en politiek. #WeLovedTheCheeseCake 

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !