Team Tuesday Carlijn

Carlijn Schipper zit helemaal op haar plek in het DevOps project vanuit het Medux Testgilde, waar zij het Azure DevOps account volledig mag en kan verkennen. Hier kan zij een hoop nieuwe dingen leren, wat het erg leuk en divers maakt. 

Zij heeft altijd een doel voor ogen en is daarbij altijd geïnteresseerd in de mensen om haar heen. Carlijn reist graag ‘de zon achterna’. Aruba, Bonaire, Curaçao, Thailand (het liefst zonder varanen en apen), Mexico en zelfs Rio de Janeiro zijn plekken die haar wel kunnen bekoren. Gek op het strand, de zon en het lekkere eten. Vandaar dat zij ook veel sport, zodat er lekker gegeten kan worden. Deze nieuwsgierigheid naar het ontdekken van de wereld zat er al in tijdens haar afstudeeronderzoek op Curaçao, waar zij een mooi onderzoek in elkaar heeft gezet en slaagde voor de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Hier heeft zij ook geleerd om soms zonder horloge te leven. Iedereen zei elkaar daar gedag op straat en heeft zij ook instellingen van binnen mogen bekijken waar je als toerist niet zomaar komt. Een heerlijke tijd waar voetbalwedstrijden om 07.00 uur in de ochtend na het uitgaan ontstonden en het ‘gruwelijke’ weer wat altijd genieten was. 

De stap naar IT werd gezet bij Eager, daarna maakte zij de overstap naar InQuisitive en is ze inmiddels hier een ware #VIP. Alhoewel zij voornamelijk online contact met haar collega’s heeft, vindt zij het ‘enig’ om hen in real life weer te zien. Niet alleen de teamuitjes brengen de grappige en leuke herinneringen. Ook tijdens haar werkzaamheden ontstaan memorabele momenten. Eentje die haar gelijk te binnenschiet is dan ook een opdracht waar door haar werkzaamheden een werkproces ten goede is veranderd en beter beveiligd.

?Tenslotte het allerbelangrijkste: ‘HEB HET LEUK!’. Wanneer je Carlijn leert kennen zal je al snel merken dat dit een veel gebruikt motto is van haar. Voor haar is het namelijk van groot belang dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat we meer omkijken naar elkaar. 

#HebHetLeuk #DevOps #Tester #NationaleVrouwendag #Solidariteit #PowerVrouwen #BeEager

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !