Team Tuesday Hafid

Hafid Boudchichi een VIP die je kan herkennen aan een grote glimlach op zijn gezicht. Hij is dan ook altijd in voor veel gezelligheid. 

Hij is ooit gestart bij ons dochterbedrijf Eager en sinds de dag dat hij daar binnenkwam is hij onderdeel van de familie. Zo mag ‘mama-eager’ niet ontbreken, ook wel bekend als Kirsten Jongerden, die altijd voor hem heeft klaar gestaan. #Nieuwsgierig en #leergierig als hij is maakt hij een klein uitstapje en heeft hij in die tijd mooie ervaringen en kennis opgedaan. Hij is iemand die zijn #ambities najaagt en ook belangrijk vindt dat het leuk is. En daarom is hij ook weer bij InQuisitive teruggekomen.  

Hij is nooit echt weggeweest, want het contact is altijd gebleven. Nog vers in het geheugen staat de ontzettend grote en gezellige bruiloft. Waar naast muziek, veel heerlijk eten en uiteraard ook zijn InQuisitive familie van de partij was. Hafid en zijn vrouw zijn inmiddels ook trotse ouders geworden. Hij kan niet wachten om met zijn 'mini me' zijn zoontje, de wereld te gaan ontdekken. Samen op avontuur en genieten van het leven met veel plezier.

De fijne en leuke sfeer bracht hem weer terug op het oude nest. Want niet alleen InQuisitive kreeg een nieuwe huisstijl, ook Hafid blijft zich verder ontwikkelen. Hij is daarom actief met zijn manager Jille Berends aan het werk. Samen kijken zij naar zijn ambitieplan en zijn zij samen ijverig bezig met zijn ambities en leerdoelen onder de loep te nemen. Een van de leerdoelen is bijvoorbeeld het leren van #testautomatiseren. Hij is dan ook begonnen met een opdracht in het test automatiseren bij de Belastingdienst. Zijn volgende stap is het verdiepen in de wereld van een scrummaster, daarom is hij naast zijn opdracht bezig om zijn #PSM2 certificaat te behalen.  

Een rondje in de #F1 seat, of gewoon even een balletje trappen. Die voetbal is belangrijk voor de #Messi van InQuisitive, want om even zich te resetten vindt hij het heerlijk om een balletje hoog te houden. Zelfs toen hij in september zich weer bij InQuisitive voegde lag ook diezelfde voetbal weer voor hem klaar op kantoor. Echt weer thuiskomen. Jezelf kunnen zijn en het serieus leuk hebben op je werk voelt dan ook als een #overwinning.  

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !