Team Tuesday Brian

Brian Huijbers een VIP die niet zonder gezelligheid kan. Hij is graag onder de mensen en slaat geen enkele bijeenkomst over. Als er tijdens deze avonden ook nog wat spellen op tafel komen, is Brian op zijn best. Dit gaat gepaard met veel gelach, elkaar niets gunnen en (niet onbelangrijk) de uiteindelijke overwinning! Heeft iemand zin in een dobbelspel, een potje Perudo? Daarnaast is Brian graag met zijn handen aan het werk. Van huizen slopen tot het bouwen van een dakkapel en het leggen van leidingen en elektra. Ook maakt Brian nog meubels en heeft hij recent nog zijn eigen betonnen tafel gemaakt.

Iets dat Brian al heel erg lang graag zou willen doen, is meedoen aan een kart competitie. Hier heeft hij in het verleden al even van mogen proeven maar dat is helaas niet doorgezet. Als het aan hem ligt gaat dat dit jaar wel gebeuren. De snelheid, competitie en het sleutelen aan de kart is wat hem hierin trekt. Er is niets mooiers dan uit een bocht komen en denken, die bocht kan je niet nog sneller nemen. Dit is de grens, maar… het de volgende ronde dan toch proberen. Hij is recentelijk dan ook gestart met een andere training waarbij hij wel in de bocht moet blijven. Tijdens de #InQuisitive100K zal hij laten zien dat je met een goede training en een dosis mentale kracht die 100 kilometer met elkaar kan uitrijden op de mountainbike.

Afgelopen jaar heeft Brian met een aantal collega’s zichzelf verder ontwikkeld. Samen gaan zij dit nieuwe development avontuur aan, dat is ingezet bij InQuisitive. Het was wel een spannende keuze, maar hij wilde altijd al dingen bouwen. Naast het fysieke, kan hij dit nu ook digitaal doen. Vanaf 2022 heeft Brian ook zijn eerste opdracht als Java developer binnengehaald en leert hij elke dag weer iets nieuws. 

Juist elke dag wat nieuws leren en de oneindige dingen die we binnen ons vak kunnen doen, maakt dit werk zo leuk. Tevens zijn de jaarlijkse teamuitjes ook erg gaaf. De laatste keer naar Napels heeft Brian een hoop gelachen, veel te lange trappen moeten beklimmen en nog nooit zo’n groot stuk kaas op tafel gezien met een karaf Limoncello. 

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !