Team Tuesday Addy

Addy Zwiebel is een sociaal beestje en zal ook niet snel ontbreken bij een bijeenkomst. Als er ook nog eens een spelelement aanwezig is zoals, bord, digitaal of fysiek, dan is hij helemaal in zijn nopjes. Dan slaat wel ineens zijn #competitieve drang aan en kan iedereen zijn borst natmaken. ?

Toen hij een sparringpartner (en inmiddels collega) tegenkwam bij een klant duurde het ook niet lang voor hij aan de koffie zat op het kantoor van InQuisitive. Inmiddels mag hij zich al bijna een jaar een waardige collega noemen. #PerformanceTuning en -testing zit er al lange tijd bij Addy in. Al vanuit zijn studie was het zaak dat simulaties en programma’s vlot en efficiënt werkten. Dit heeft hij nauw doorgezet naar zijn werk. Iedere seconde telt en vooral het zien groeien van het bewustzijn bij teams, is iets waar hij zich vol voor in kan zetten. 

Motoren en motorrijden noemt hij meer dan eens zijn levensmedicijn; Eén naar beneden, en vijf omhoog. Inmiddels heeft hij ook al een aardige verzameling op zijn naam staan, want het kon niet bij eentje blijven. Het maakt voor Addy niet uit of het een zandpad, circuit, of een leuke bergweg is. Voor elk type ondergrond heeft hij wel geschikte tweewieler tot zijn beschikking. Ook het sleutelen doet hij graag zelf, en trekt hij ook graag met zijn vrienden op #motorvakantie. 

Elke dag jezelf verbeteren. Al is het maar met een honderdste van een procent, daar gaat Addy voor. Als je dat maar volhoudt, kan niets je meer stoppen. Maar dat gaat natuurlijk niet ten koste van een hoop gezelligheid, een biertje en een tof bordspel op tafel aan het eind van de dag. Let’s go! Een snelste ronde tijd in de F1 Playseat op kantoor! ??Wie is de volgende? 

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !