Low-code test specialist

pexels-scott-webb-430208

Geloof jij net als wij dat low-code (/ no-code) de toekomst is en wil jij je daar hard voor maken? Vind je het leuk om, in samenwerking met het ontwikkelteam de business, de (klant)wens helder in kaart te brengen en snel, maar uiteraard kwalitatief, werk te leveren? Je naast je werk verder te verdiepen in low-code en samen met andere like minded specialisten te werken aan gave en innovatieve projecten? En, je bent niet bang om het voortouw te nemen en samen de toekomst te gaan bedenken? 

Al enthousiast? Zo ja, lees dan vooral verder! 

Jij gaat als low-code test specialist aan de slag bij aansprekende klanten waar low-code wordt toegepast. Hier maak jij je hard om met je team te allen tijde te streven naar de hoogst haalbare kwaliteit. Je doet dit door elke vorm van testen die je in je mars hebt -en die past bij het project- toe te passen. Denk hierbij aan o.a. functioneel testen, maar ook testautomatisering en bijvoorbeeld performance testen en/of security testen. 

Naast je inzet als low-code test specialist kun je ook een bijdrage leveren op het gebied van Business Analyse, Scrum Master / Agile coach, CI/CD specialist of andere interesses die je hebt en graag toepast in je dagelijks werk. Ga bij ons aan de slag met innovatieve oplossingen en andere werkzaamheden die je hart sneller doen kloppen.  Hierdoor blijf jij jezelf ontwikkelen en maken we samen van een InQuisitive nog een “More Awesome” club! 

Hier herken jij jezelf in: 

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in een technische richting. 
  • Je hebt ervaring met (leading) low-code platformen zoals Mendix, Outsystems, Usoft en/of Microsoft Power Apps. 
  • Je hebt ervaring met test tooling.  
  • Je hebt interesse in nieuwe technologieën.  
  • Kennis van Java en scripting is een sterke pre.  
  • Jouw communicatieve en business skills vallen meteen op. 
  • Bij voorkeur ervaring met scrum en agile werken.
  • Sociaal, inquisitive, analytisch, eager en communicatief sterk. 
  • Je bent tevens een doorzetter, werkt graag samen en bent niet bang om (hulp) te vragen. 

Dit is waar jij InQuisitive in kan herkennen: InQuisitive is op een missie. Een missie om innovatieve, groeiende en duurzame bedrijven te helpen met de (IT-)uitdagingen waar ze voor staan. Wij zorgen ervoor dat ze niet meer wakker hoeven te liggen van de risico’s in hun software of de kwaliteit van hun data. Wij stellen zaken ter discussie en stellen de vragen die niemand anders durft te stellen. 

Heb jij een duidelijke mening over bovenstaande en lijkt het jou tof om jouw kennis en visie te delen met één van onze Software Questioneers? Dat kan! We nodigen je graag uit bij ons op kantoor in Amersfoort, of we komen een keer bij jou langs. 

Leuk? Deel deze vacature!

Ben jij klaar voor je volgende challenge?

Wil je liever nog wat meer weten? Bel dan zeker even naar 088-1302900 en krijg één van de InQuisitive collega’s aan de lijn.