Team Tuesday Wilbert

Wilbert Kluin graag verder dan alleen het #testvak. In zijn huidige opdracht houdt hij zich bezig met het opstellen van gebruikshandleidingen voor de uitrol van nieuwe functionaliteiten en helpt hij mee aan de applicatie support. Tevens is hij begonnen met een studie voor de certificering als #ProductOwner (PSPO1). Hierna wil hij zich verder verdiepen in #UXdesign, om daarna dieper te gaan in #AzureDevOpps. 

Wilbert denkt graag in mogelijkheden en oplossingen. Waarom iets wel kan is voor hem relevanter. Zo ook privé waar hij vaak hoorde: ‘Dat heeft weinig kans van slagen’. Voor Wilbert betekent dan juist dat er een kans is. Zo is het hem en zijn vrouw gelukt om bij elkaar te kunnen wonen, waarna zij vorig jaar zijn getrouwd. 

Wilbert houdt van avontuur en verre reizen. Zo bezocht hij de Malediven met haar prachtige witte stranden en mooie koraalriffen, Canada met haar mooie bergen om de wintersport te kunnen beoefenen en heeft hij met zijn vader en broer een trip in de camper in zowel de VS als in Nieuw-Zeeland de ongerepte natuur kunnen ontdekken. Zijn favoriete bestemming is bovenal Indonesië. Waar hij niet alleen mooie duiktochten heeft kunnen maken, maar ook zijn vrouw een paar jaar geleden heeft leren kennen. Thuis in Nederland speelt hij met vrienden graag een potje tennis, afgewisseld met een hardlooprondje. Daarnaast kijkt hij graag naar zijn favoriete voetbalclub FC Utrecht, waar hij samen met zijn vader en broer als fanatieke supporter tussen te vinden is. 

Daarbij houdt hij van koken en vind hij het heerlijk om in de keuken te staan. Een aanrader volgens Wilbert (voor diegenen die het aandurven), is het gerecht Woku. Dat erg kruidig en pittig is, maar de smaakpapillen op een fijne manier prikkelt. Bij InQuisitive op kantoor, worden naast het recept voor Woku vele diverse recepten onderling gedeeld.

Wilbert is ruim 6 jaar geleden begonnen bij InQuisitive. Op aanraden van een teamgenoot (Gina Utama) deed hij een kopje koffie met Christiaan Bouwmeester Na onder andere een fijn gesprek kwam de bevestiging dat het een bedrijf is die net even anders was dan menig ander testbedrijf. Bij InQuisitive ziet Wilbert mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en leuke activiteiten met alle collega’s zoals weekendjes weg, InQuisiKlaas Avonden en andere leuke uitstapjes. 

Volgens Wilbert is dit de beste keuze die hij tot nu toe gemaakt professioneel gezien. InQuisitive is nog steeds een bedrijf waar hij zich helemaal thuis voelt. Vaak denkt hij terug aan het weekend in Lissabon met alle collega’s in het jaar dat InQuisitive haar jubileum vierde, wat gaaf was dat! 

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !