Team Tuesday Johan

Johan de Wijs is een echte kunstliefhebber. Met zowel een grote als een kleine k. Hij houdt ervan als de wereld om hem heen 'klopt' en kan altijd genieten van de kleine details in de omgeving, die door de vormgever wat extra aandacht hebben gekregen. Over het algemeen maken mensen makkelijk dingen lelijk. Maar als je goed zoekt, is er overal wel wat moois te vinden. Deze passie voor orde, eenvoud en esthetiek ondersteunt hem in zijn verdere ontwikkeling als software tester.

Na een tijdje zich geconcentreerd te hebben op #testautomatisering, vond Johan dat het tijd was voor iets nieuws. Uiteindelijk heeft hij afgelopen jaar de focus volledig verlegd op #database en #ETLtesten. De manier van denken, die zo fundamenteel verschilt van het testen van applicaties, spreekt hem erg aan. Enthousiast is hij dan ook bezig om de benodigde kennis bij te spijkeren en in de avonduren duikt hij dan nog met plezier in een boek over data modelleren. 

Hiernaast vult Johan zijn vrije tijd het liefst met lezen en tekenen. Vooral tekenen met Oost-Indische inkt heeft iets magisch. Eenmaal gezet is een lijn met inkt namelijk niet meer uitwisbaar. De concentratie die dit vergt laat je alles om je heen vergeten.

Johan woont samen met zijn vrouw en dochter in #Amersfoort. Het was vooral een praktische beslissing om in Amersfoort te gaan wonen. Zijn vrouw werkt als muzikant en in de detachering is het handig om centraal te wonen. En centraler (geografisch) dan Amersfoort kan haast niet, zegt men. De verhuizing naar Amersfoort leek een goed moment om met een nieuwe hobby te beginnen, om zo mensen te leren kennen in de omgeving. Met de PV van Eager heeft hij eens een introductie les scuba duiken gedaan. Dit beviel zo goed dat hier een vervolg op moest komen en de verhuizing naar een nieuwe stad was hiervoor de juiste gelegenheid. Daarom besloot Johan zich aan te sluiten bij duikvereniging @Aquaholic waar hij nu al enige jaren lid is.

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !