Team Tuesday Maxime

Maxime Bregten is de marketing Questioneer bij InQuisitive. Zij is één van de nieuwe gezichten dit jaar bij InQuisitive, met de volledige focus op marketing. Het wordt daarom hoog tijd om eens beter kennis te maken met haar. Wat vindt zij nog meer leuk naast sportieve uitdagingen, stroopwafels en soms een heerlijke opruimwoede?

Dat sportieve heeft zij zich eigen gemaakt, door haar sportieve grenzen te verleggen en het 'gewoon te doen'. Zo was het strand van Costa Rica natuurlijk perfect om te gaan surfen, de bergen van Tignes uitstekend om te snowboarden en de wegen in Nederland om te skeeleren. #Reizen is één van haar grootste hobby's. Het leuke aan nieuwe plekken verkennen, is onder andere het ontdekken van heerlijke restaurants. Ook is zij geïnteresseerd in andere culture en talen. Zo heeft zij van kleins af aan Spaans geleerd en spreekt dit dan ook altijd graag. Naast Spaans staat Portugees op haar to-do lijstje om te leren. ‘Een van de mooiste talen!’, zegt zij altijd. Ze is daarnaast vaak in Frankrijk te vinden. Vooral in Parijs, want een hele grote guilty pleasure van haar is Disney.  

Maxime heeft hiervoor veel ervaring opgedaan in de #retail branche. Ze merkte dat ze opzoek was naar een nieuwe uitdaging. Daarbij wilde zij zich meer concentreren op haar #marketing en communicatie skills. Zij is leergierig en houdt van #teamwork. Zij zelf zegt ‘één persoon maakt geen bedrijf, maar als een team ben je meer dan een bedrijf’. ‘Samen sta je sterker’. ‘Zo vind ik het belangrijk dat je met elkaar samenwerkt, leert en groeit’.   

In haar vrije tijd tekent zij graag in haar Bullet Journal. Hier maakt zij haar planningen, todo-lijstjes en schetsen in. Die creativiteit vindt zij dan ook maar wat leuk om bij InQuisitive kwijt te kunnen. Naast het werken aan een nieuwe website samen met een paar Software Questioneers en kennis te maken met de testwereld staat er nog genoeg voor haar op de planning. Een heerlijk volle agenda maken met nieuwe ideeën staat dan ook voor 2022 op het programma. 

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !