Team Tuesday Tessa

Heb jij je renschoenen al aan? Een grote kans dat je na deze #TeamTuesday gemotiveerd bent. Motiverend, enthousiast, betrokken en een goede dosis humor zijn eigenschappen die de meeste mensen Tessa Stalenhoef wel toe schrijven. 

Ze is #nieuwsgierig en wilt het liefst elke dag iets nieuws leren. Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. Dat hoeft overigens van haar niet altijd werk gerelateerd te zijn. Zo leerde zij een aantal jaar geleden dat wanneer je je veters strikt, je de veter niet over, maar onder de lus door moet halen. Zo zit de strik net wat beter vast. Niet onbelangrijk voor iemand die graag een rondje buiten gaat hardlopen of een stadswandeling maakt. Dat #hardlopen doet ze graag vroeg in de ochtend voor werk. “Ik ben echt een ochtendmens en vind het heerlijk om zo de dag te beginnen.” 

In haar werk gaat ze graag #gestructureerd en #secuur te werk. Ze houdt van overzicht en wilt altijd alles goed begrijpen. Een nieuwe opdracht zorgt voor een goed honderdtal vragen, al probeert ze die niet allemaal tegelijk te stellen. “Ik wil graag zo snel mogelijk van waarde kunnen zijn, alleen soms moet je wat geduld hebben. Laat dat geduld hebben nou net iets zijn waarmee ik niet geboren ben. Dat blijft een aandachtspuntje.” #Ongeduldig 

Ook blijft ze zich graag in haar werkgebied ontwikkelen, dat is één van de redenen waarom ze voor InQuisitive gekozen heeft. “Er zit een leuke club van mensen die volop in ontwikkeling zijn. Er is altijd wel iemand te vinden die een paar stapjes vooroploopt met wie je kan sparren of iemand die je in de juiste richting wijst.” Zelf helpt Tessa ook graag andere collega’s op weg, want #kennis en #ervaring is bedoeld om te delen. Niet alleen zakelijk. Ook op sportief vlak heeft ze al een aantal van de collega’s gemotiveerd om wat kilometers te maken. 

Haar grote wens is om nog een keer een lange reis door #Amerika te maken. In haar studententijd heeft ze in haar eentje een lange (trein) reis gemaakt van San Francisco naar New York. Van alleen een reis maken leer je zo veel. Ook over jezelf. Route 66 zou ze nog wel een keer willen doen, maar misschien dan wel met iemand samen. “Zeker wanneer je die tocht maakt met de auto is dat een stuk gezelliger, meezingen met de radio is immers leuker met z’n tweeën.” Moet ze overigens wel nog een goede oppas vinden voor Gizmo en Cleo. “Ik kan mijn twee monsters van katten natuurlijk niet zo lang alleen laten”.  

En nu de renschoenen goed strikken. Op naar de volgende kilometers… 

#TeamTuesday #SoftwareQuestioneer #Motiverend #Power #Gezellig #Hardloperd

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !