Team Tuesday Sander

Sander Zuiderwijk, bijna altijd gewapend met een glimlach. Collega’s omschrijven hem met de woorden sociaal, meedenkend, nuchter en muzikaal. Over zijn inmiddels 8 jaar bij InQuisitive zegt Sander: “Ik ben zeker blij dat ik bij InQuisitive ben komen werken, ik heb al weet ik niet hoeveel recruiters moeten teleurstellen!”

Met inmiddels 15 jaar ervaring in het testvak heeft Sander regelmatig gezien dat een oplossing uiteindelijk technisch wel werkt, maar de gebruikers daarmee te vaak een draak van een werkproces en/of interface voorgeschoteld krijgen. (Sorry draken, no offense.) Dit is nadelig voor zowel de medewerkers, klanten, als het bedrijf zelf. Hij wil graag verbetering zien in de gebruikersbeleving en wil daar actief aan bijdragen. Daarom is hij bezig met een opleidingsprogramma UX Design bij #UXDesignInstitute.

Uiteraard is er ook tijd voor vermaak. Als voorzitter binnen het bestuur van de personeelsvereniging #PVHouseOfinQuisitive helpt Sander het nodige vertier voor en met zijn collega's te organiseren, zoals 4x4 offroaden, een online bierproeverij, kookworkshops en outdoor lasergaming. Dat dit tijdens een pandemie wat meer creativiteit vergt mag geen verrassing zijn, maar daardoor laat hij zich zeker niet uit het veldsla(an). ?

Over sla(an) gesproken, na jaren toetsenist in een metalband te zijn geweest heeft Sander – als levenslang fan van Animal (Muppets) – het muzikale roer omgegooid om zich te bekwamen op de drums. Verder trekt hij er graag op uit in de natuur (Foto: Preikestolen, Noorwegen), te voet of met de mountainbike. Ook is hij vaak bij concerten en festivals te vinden en houdt daarnaast van boardgames, goede bieren, whisky en lekker eten.

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !