Team Tuesday Mireille

Mireille Poelman het manusje van alles bij InQuisitive op kantoor. Zij is de regelaar oftewel de officemanager bij InQuisitive. Met een bak aan #OfficeManagement ervaring is ze afgelopen september gestart bij InQuisitive, met als doel de #backoffice op poten te zetten. En als dat gebeurd is? Wat dan? Dan zijn we gelukkig nog niet van haar af. Want het liefst gooit Mireille haar creativiteit in de strijd en geeft ze samen met Maxime Bregten nog meer faam aan InQuisitive. Een stortvloed aan creativiteit vloeit als hoge golven door het kantoor in Amersfoort. Heb jij al eens één van haar #vlogs gezien?

Volgens Mireille is het altijd een paar graden te koud of zoals ze zelf zegt; “Ik ben in het verkeerde klimaat geboren”. Graag verkent ze samen met haar vriend en hun kinderen de “wereld” (met name Europa op dit moment) Als er maar veel zon, warmte en niet te veel onverwacht avontuur bij komt kijken. Een grote droom is om samen met het gezin een toffe onvergetelijke reis te maken naar een ander werelddeel. #Tips zijn altijd welkom!

Mireille is een #trouw en #loyaal persoon. Het was daarom ook wel even slikken om haar oude collega’s gedag te zwaaien voor een nieuwe uitdaging. Gelukkig stond er bij InQuisitive een nieuwe familie klaar om haar op te vangen. En wat vindt ze het leuk hier! Er hangt een gezellige sfeer. Zo wordt er aan de lopende band gelachen en is iedereen aardig en open naar elkaar. Niets hoeft perfect te zijn, goed is goed genoeg en fouten maken mag.

Thuis staat Mireille bekend als #rommelkont. Zelf stoort ze zich niet zo snel aan rommel en weet ze alles feilloos te vinden. “Rommel is niets meer dan een woord in je hoofd, dat spullen beschrijft die op een onverwachte plek liggen”. #Omdenken .Al had het kantoor van InQuisitive na al die jaren wel even een bezem nodig gehad. Ze staat te popelen om het kantoor te #InQuisiviseren ofwel een make-over te geven. 

Kom je ook een keer een #bakkie doen aan onze nieuwe bar?

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !