Team Tuesday Kirsten

Kirsten Jongerden een gezicht dat je vast al vaker voorbij hebt zien komen, zo niet dan wordt dat hoog tijd voor een kennismaking. Zij is namelijk de Recruitment Questioneer bij InQuisitive. Zij zoekt altijd naar nieuwe V.I.P.’s (Very InQuisitive People) en mogelijkheden om mensen en bedrijven te verbinden met elkaar en te helpen. Dát is waar zij oprecht een grote glimlach van krijgt! 

Ruim 6 jaar geleden kreeg Kirsten de mooie kans om als Corporate Recruiter te starten. Zonder ervaring in deze richting, maar wel ‘gewapend’ met een flinke dosis mensenkennis, enthousiasme en creativiteit. Al snel kwam ze erachter dat dit mooie vak haar op het lijf was geschreven: mensen leren kennen en verder helpen! 

‘Zorgen dat er een Whitelist komt i.p.v. een Blacklist voor het recruitmentvak’, is één van haar missies! Recruiters in een positiever daglicht plaatsen! Dit was één van de redenen dat ze zich heeft aangesloten bij de Recruitercode. Vanuit haar jarenlange ervaring in de hospitality- & evenementenbranche, kijkt ze op een andere manier naar werving. Hierdoor is zij van mening dat het anders moet. Het moet vooral authentiek met een beetje humor en ‘op maat’ zijn. We zoeken immers mensen, geen strak omlijnde profielschetsen. En achter elke persoon zit een boeiend verhaal.

Recruitment gaat in haar ogen om de klik, ambitie en de verbinding. De gemeende deler tussen beide partijen en elkaar naar een hoger niveau willen brengen. Kirsten is trots dat ze onderdeel is van House of InQuisitive en bij deze club met jonge en slimme mensen mag horen. Ook dat zij like-minded mensen mag aantrekken die het team nóg toffer en rijker aan kennis komen maken!

Naast haar werk heeft Kirsten ook twee lieve kinderen van 7 en ‘bijna 11’ ? jaar waar ze stapelgek op is. Eigenlijk is dat het mooiste ‘beroep’ dat ze ooit heeft gehad en voor geen goud zou willen veranderen! Verder is ze ook dol op (snelle) auto’s, zonsondergangen, roofvogels en uiteraard op haar vriend! Als ze over deze onderwerpen praat, begint ze te stralen! En dat stralen is wat zij ook hoopt te vinden bij anderen tijdens gesprekken met (toekomstige) collega’s!

‘Cause…. ‘A smile is a curve that sets everything straight!’ ?

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !