Team Tuesday Jille

Jille Berends is een collega die je altijd om hulp kan vragen en je altijd weet te verbazen. Hij is niet in één woord te vangen. Overdag zit hij als coachend leidinggevende op de schouder van zijn collega’s, om ze te helpen en te begeleiden. Hij staat dan ook altijd klaar voor zijn collega’s. Sparren over ontwikkelingen, meedenken en knutselen aan inhoudelijke vraagstukken. Bij uitdagingen moedigt hij graag zijn collega’s aan en is hij een luisterend oor of een duwtje in de rug voor hen. Daarnaast is hij part-time ingezet bij klanten, waar hij vakinhoudelijk up-to-speed blijft. Noem dat overigens niet “met de voeten in de klei”, want dat impliceert dat hij vieze sneakers draagt... 

Geen dag is hetzelfde en dat vindt hij het fijnst. Aan de lopende band werk, altijd maar hetzelfde doen ziet hij als dé ultieme ‘werk-nachtmerrie’. De uitdrukking ‘jack of all trades, master of none’ ziet hij als een waar compliment. Waarom zou je immers jezelf beperken tot maar één expertise en dat de rest van je leven doen? 

Wanneer je Jille buiten het werk ziet, is hij niet anders. Dit betekent weliswaar dat hij thuis allerhande projecten ‘in aanbouw’ heeft, maar zo is er altijd wel iets te doen of te leren. Niet alleen het huis, maar ook de auto draaien dan ook op aangepaste firmware. Ook ‘bricked’ hij wel eens iets, tot groot vermaak van zijn vrienden. Zo bouwt hij in zijn vrije tijd aan een toolbox, waarmee je toegang krijgt tot onbereikbare delen van je auto. Tevens reverse engineered hij erop los en is hij een creatieve Photoshopper. Tussen al die projecten woont hij met samen met Floortje, Abel en Kiki. 

InQuisitive voelt voor Jille als een familie. Iedereen heeft natuurlijk een andere associatie met familie, maar voor hem betekent het gelijkwaardigheid, warmte, vertrouwen en vooral veel plezier. Met die ingrediënten en de juiste energie en inspiratie groeit iedereen. En dat vindt hij uiteindelijk het allermooiste aan zijn werk. De groei van iedereen, elk op diens eigen manier.

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !