Team Tuesday Jessica

Jessica van der Linden een super creatieve technische collega bij InQuisitive. Hoe fijn is het om een collega te hebben die naast testen ook graag in kleurenwaaiers denkt. 

Wat maakt Jessica, nou Jessica? De twee begrippen die haar op dit moment het best beschrijven zijn #groei en #verandering. Ze streeft altijd naar zelfverbetering. ‘Wanneer je de beste versie van jezelf bent, dan kan je een bijdrage leveren aan de maatschappij.’ 

De groei en verandering bij InQuisitive op dit moment is herkenbaar voor Jessica. Daarin vinden ze dan ook elkaar. ‘InQuisitive geeft je een #familie gevoel en geeft je de ruimte om te groeien als persoon.’ Jessica deed dit op haar wijze door een opleiding tot #UX designer te volgen. Ze is niet langer alleen #tester die kijkt of het goed werkt, maar nu ook iemand die kijkt naar wat de werkelijke problemen zijn. En hiervoor dan oplossingen bedenkt. 

Deze creativiteit vind je bij haar ook terug in haar privé tijd. Tekenen en schilderen geven haar een goed gevoel. Ze wilde na haar studie biologie iets concreets kunnen maken in plaats van analyseren. Ze besloot tijd vrij te maken en te gaan tekenen. ‘Niet toegeven aan demotiverende perfectionisme, maar doorgaan’. Net zolang tot dat ze het kan. Door haar achtergrond met biologie is zij bewust van de connectie tussen mens, dier en natuur. Dit hoopt en wilt ze dan ook vol enthousiasme overdragen in haar omgeving. 

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !