Team Tuesday Gina

Gina is onze kleine pitbull en staat bekend om haar #open en #eerlijkheid. Met haar no bullshit mentaliteit helpt ze de klant met hun uitdaging en helpt ze collega’s het beste uit zichzelf te halen. Met haar 1.57 zeker niet de grootste op de werkvloer, maar laat zich niet snel uit het veld slaan en gaat ze een uitdaging niet uit de weg. Grappig weetje dat al haar collega’s zullen herkennen: haar aanwezigheid op de werkvloer kenmerkt zich verder door een ‘schattig’ niesje welke dagelijks de revue passeert. 

Sinds een aantal jaar is Gina #mama van een prachtige dochter. Ouderschap vindt zij het allermooiste wat haar is overkomen, maar ook een met uitdagingen… heel veel uitdagingen. Naast genieten van haar dochter staat Gina graag in de keuken, is zij #creatief bezig en #bloedfanatiek met spelletjes spelen! 

Het mooiste aan InQuisitive vindt Gina dat je #jezelf kan zijn en dat alles mogelijk is als je er zelf voor gaat. En dat het daarnaast een #veilige omgeving is om in te vallen en opstaan. In de afgelopen 8 jaar die zij voor dit mooie bedrijf werkt heeft zij het bedrijf vele ontwikkelingen zien doormaken. Zij heeft nieuwe collega’s zien binnenkomen, groeien en mooie stappen zien zetten. Gina is super trots op de stappen die er het afgelopen jaar zijn gezet en kijkt uit naar de mooie dingen die nog in het vat zitten! 

Over de belangrijkste les op de werkvloer die haar altijd is bijgebleven vertelt zij het volgende: “Ik heb de neiging de verantwoordelijkheid te pakken, ook al ben ik niet de eigenaar. Wat zij in een van haar eerste jaren in de testwereld heeft geleerd: ‘Zorg dat het aapje op de juiste schouder rust’. Tot op de dag van vandaag is die les mij altijd bijgebleven.” 

De belangrijkste les die ze anderen graag wil meegeven: “Focus je op de dingen waar je wel controle op hebt”.

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !