Team Tuesday Eelco

Eelco Peeks met een foto. Hij moest even zoeken, maar er is toch een foto van deze #SoftwareQuestioneer opgedoken. Een beetje cameraschuw dus, maar wel altijd beschikbaar als het gaat om kennis delen en om te helpen met onderzoeken waarom iets niet werkt. Of juist wél werkt, dat kan net zo interessant zijn.

Als het om gortdroge humor en woordgrapjes gaat, denk je aan Eelco. Maar ook als je ineens een dag of week voluit aan de bak moet, kun je op hem rekenen. Zijn nuchtere aanpak past eigenlijk in ieder team. Of dat in Amsterdam, Eindhoven, het buitenland of gewoon in 'zijn' eigen Arnhem is. Daar ben je extern consultant voor toch? Andere plekjes leren kennen en kijken hoe ze het hier doen. En dan proberen het allemaal wat mooier of soepeler te laten verlopen.

Het liefst gaat hij op de fiets naar het werk, want files zijn zonde van je tijd en van je uitzicht. En als je dan toch op de fiets zit, daar kun je ook gewoon mee op vakantie. Knoop een tentje achterop, neem een mueslireep mee en geniet gewoon van kleine weggetjes. Geen vol gas naar het zuiden, maar als je iedere dag een stukje doet, kom je er ook. Hij nam al eens een korte sabbatical om de hele Oostzee rond te fietsen en dat gevoel probeert hij in zijn dagelijkse werk weer terug te vinden: ‘One day at a time’. En als er iets onverwachts op je pad komt, even kijken wat het is en dan een weg er omheen zoeken. Of er overheen, of er dwars doorheen.

Zijn entree bij InQuistive kwam vooral via collega’s en ex-collega’s, want met een mooi lang cv heeft hij al een heel pak mensen leren kennen. De #variatie in projecten en informele cultuur is hem op het lijf geschreven. Waar anders mag je lekker in Engeland je project doen, of zit je voor een bedrijf uit Wenen te werken? Wat het werk op al die plekken met elkaar gemeen hebben? Daar komt een broodnuchter antwoord op: ‘Koffie, denk ik. En toetsenborden.’

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !