Team Tuesday Dennis

Dennis van der Burg de collega die graag benieuwd is naar het waarom. Waarom organisaties werken zoals ze werken? Waarom doen mensen wat ze doen? IT kan daarbij helpen, maar het moet geen doel op zich zijn. Nuchter, pragmatisch, altijd nieuwsgierig en dingen willen leren.

Door het stellen van de juiste (kritische) vragen heb je vaak het probleem al voor de helft opgelost. En ook over die tweede helft van de oplossing denkt hij graag mee. Daarbij helpt het ook dat hij ervaring heeft opgedaan in uiteenlopende branches en die ervaring graag toepast in zijn huidige werk.

De twee favoriete quotes van Dennis zijn: “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”. Soms moet je dus nieuwe dingen proberen, met vallen en opstaan, om ergens te komen. Dat is helemaal niet erg, één ding is namelijk zeker, als je niets doet dan gebeurt er ook niets. Dat geldt voor werk en privé en het vinden van een balans daarin is in deze tijd belangrijker dan ooit. Dennis zijn tweede lijfspreuk heeft daar ook mee te maken.

Hij gelooft namelijk sterk in ASICS, “Anima Sana in Corpore Sano” oftewel een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is soms verleidelijk om de hele dag binnen te zitten en naar een scherm te staren maar je wereldje wordt dan wel heel klein. En ben je dan nog wel echt scherp en alert? Daarom gaat hij graag een stuk hardlopen in de duinen, met collega’s de Midwinter Marathon lopen en heeft hij ook een halve marathon in zijn geboortedorp gedaan. Misschien dan toch ook eens gaan trainen voor de hele marathon?

En dan vindt hij het hiernaast ook belangrijk om nog wat dingen voor de maatschappij doen.

Zo is hij jarenlang leiding en bestuurslid geweest bij de scouting, helpt hij in theater De Muze in Noordwijk en is hij bloed- en plasmadonor bij Sanquin. Een kleine moeite en voor degenen die ermee geholpen zijn een groot plezier. Daarmee kan je een verschil maken en dat is waar Dennis het voor doet. 

Ook lid worden van het team? Neem contact op met Kirsten!

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !