Quality Engineers Traineeship

Wij zijn per direct op zoek naar junior IT-ers !

Voor iedereen die net is afgestudeerd en op zoek is naar een toffe baan in de IT! Of ben jij toe aan een carrière switch? In september start dé Quality Engineers Traineeship.

Sta jij wel eens stil bij het feit dat IT onderdeel is van ons dagelijkse leven? En hoezeer wij daar blindelings op vertrouwen? IT (of automatisering) is overal om ons heen en speelt een steeds grotere rol. Van het inchecken in je hotel, het online afrekenen bij je favoriete webshop tot het draadloos betalen van je lunch. Het is overal! We gaan er altijd vanuit dat het goed is en in ons voordeel werkt. Maar is dat ook altijd zo? Vraag jij je regelmatig af hoe zaken in elkaar steken, of het allemaal wel klopt en of het gebruiksvriendelijker kan. Dan zijn wij naar jou op zoek!  

Dit ben jij! 
Je bent in het bezit van een afgeronde HBO/WO opleiding. Je hebt niet per definitie een IT achtergrond, maar een gezonde dosismotivatie, enthousiasme en affiniteit met techniek is wel een must. Daarnaast ga je niet voor half werk, ben je van nature nieuwsgierig, pak je graag de regie en ben je sociaal vaardig.  
 
Wat houdt het traineeship in? 
Dit traineeship legt de basis voor jouw IT carrière! Het traineeship duurt in totaal één jaar met een gevarieerd programma van trainingen,opleidingen en meteen aan mooie opdrachten werken in de Health & Beauty branche.

Wat feiten op een rijtje: 

Start traineeship 1 September 2022 (o.b.v. jaarcontract)

Intensief en leerzaam traineeship met baangarantie

Bruto salaris 2600 euro (o.b.v. fulltime contract)

Na deze traineeship ben jij in het bezit van:   

  • Relevante certificeringen op het gebied van testen
  • Relevante certificeringen op het gebied van agile/scrum 
  • Kennis van en ervaring met verschillende automatiseringstools 
  • Verfijnde communicatieve vaardigheden  
  • Breed inzicht in de wereld van IT 

Na het traineeship gaat het ontwikkelen van je soft- en hardskills uiteraard gewoon door. Samen met jou werken we aan een uitgestippeld ontwikkelpad voor jouw toekomst en bespreken we de groeimogelijkheden. Want jij bent nooit uitgeleerd en er valt nog heel veel te leren!   

Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn?

Dan zien we jou graag binnenkort bij ons op kantoor voor een kennismaking! Fijne zomer verder! 

Leuk? Deel deze vacature!

Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Schrijf of bel met Kirsten de Recruitment Questioneer !

Bel mij op 06 42846429 of verstuur een bericht !