1/8 Triathlon in Amersfoort

Posted on 28 mrt 2017 in Blog Algemeen | 0 comments

Wij gaan meedoen aan de 1/8 triathlon in Amersfoort. Zondag 3 september bedwingen we het parcours. Zwemmen in de Eem, fietsen over de keien in stad en hardlopend finishen we niet al te ver van ons kantoor. Waarom we dat doen dat lees je in deze post.

WIJ GAAN DE UITDAGING MET HOOFDLETTER U AAN –  DE 1/8 TRIATHLON

Elke dag werken we met veel energie en plezier aan het goed testen van software. Altijd met het doel om de beste prestatie neer te zetten. We leren, verleggen grenzen, motiveren elkaar, gebruiken verschillende technieken om ons doel te behalen en vieren de behaalde resultaten. Dat doen we samen. Met onze opdrachtgevers, coaches, collega’s en anderen. Dat is een deel van onze wereld, maar er bestaat ook nog een heel andere wereld. Een wereld waar we ook graag een positieve bijdrage aan leveren en aandacht voor willen vragen.triathlon inquisitive,amersfoort fusion

GRENZEN VERLEGGEN

Daarom gaan wij, de nieuwe generatie softwaretesters van Eager, eens een heel andere uitdaging aan. Samen met de collega’s van BQA, InQuisitive en andere sportievelingen en daredevils vormen we teams van drie personen. We gaan we trainen voor deelname aan de 1/8 triathlon van Amersfoort. 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. Waar om we het doen? Om onze eigen grenzen en die van anderen op een leuke en goede manier te verleggen. De teamgeest te versterken en tegelijk voor een ander op afstand het verschil te kunnen maken.

HUIZEN BOUWEN

Door deelname aan de triathlon gaan we namelijk huizen bouwen voor Habitat for Humanity. Niet echt maar virtueel. Overal in de wereld zijn mensen die om één of andere reden geen veilig dak boven hun hoofd hebben. Die gaan we samen helpen door de teams te laten sponsoren. Het inschrijfgeld wordt betaald door BQA, InQuisitive en Eager en de teams zorgen ervoor dat hun deelname voor minimaal €100 per team gesponsord wordt. Dat moet een fluitje van een cent zijn.

OVER HABITAT

Habitat for Humanity gelooft erin dat een goed (t)huis bijdraagt aan een betere toekomst. Wereldwijd verleent de organisatie microkredieten aan mensen die daarom vragen. Samen met lokale bouwbedrijfjes, de kredietvragen en vele vrijwilligers wordt er samen gebouwd aan een betere toekomst. Het principe: bouwen -> aflossen -> herinvesteren ->.

WIN – WIN

Plezier hebben in wat je doet, voldoende beweging, maatschappelijk bewustzijn en teamwork komen wat ons betreft bij elkaar. Een win-win situatie voor iedereen. Dat het een uitdaging is realiseren we ons terdege. Naast de trainingen die iedereen individueel of in teamverband kan doen is er een steuntje in de rug. Per discipline wordt er een clinic door een professional gegeven.

Kijk voor meer informatie over en meedoen aan de 1/8 triathlon op www.triathlon4humanity.com.

Voor vragen kun je terecht bij Christiaan Bouwmeester – 06 25007600

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *