Ludo Ansems, directeur bij InQuisitive

Posted on 01 apr 2017 in Blog Algemeen | 0 comments

Per 1 april is Ludo Ansems aangesteld als algemeen directeur bij InQuisitive. Ludo gaat zich bezighouden met de verdere ontwikkeling van InQuisitive. Zijn motto is ‘Liever beter dan goed’. In deze post stelt Ludo zich voor.

Liever beter dan goed

Voorbij het voorspelbare gaan en daarmee verrassen, daar houd ik van. Niet hetzelfde doen als al die anderen,Ludo Ansems Inquisitive
maar iets extra’s toevoegen dat ertoe doet. Dat spreekt me aan bij InQuisitive, BQA en Eager: bij mijn naaste collega’s zie je dezelfde wil het beter te doen. Niet goed, béter. Dat geeft me het vertrouwen dat we samen iets bijzonders kunnen bouwen en ik heb zin om dat mede te trekken.

Bij InQuisitive willen we met bijzondere mensen bijzondere doelen behalen. Alleen al vanwege de energie die het geeft om iets bijzonders voor elkaar te krijgen. Niet “u vraagt, wij draaien”, maar nieuwsgierigheid naar waar en hoe je het verschil kunt maken… en dat dan ook doen. Ook binnen InQuisitive: met onze mensen de voorwaarden scheppen voor verdere ontwikkeling. Verbeteren. Ik mezelf, wij onszelf, wij ons vak, wij onze klanten, wij de wereld. Voor mensen met die instelling is plaats binnen InQuisitive.

Een belangrijke persoonlijke drijfveer is bijdragen aan een betere wereld. In mijn gezin, mijn werk en daarbuiten. Om met het laatste te beginnen: ik ben betrokken bij een aantal duurzame initiatieven, waaronder het grootste particulier betaalde Zonnepanelenveld van Nederland: de ZonneWIJde. Bij InQuisitive zou ik ook graag aandacht voor duurzaamheid terugzien. Het zit al in ons beleid en in een aantal keuzes voor de nabije toekomst, wat mij betreft gaan we dat verder uitbouwen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *