Eager & InQuisitive klaar voor de toekomst

Posted on 26 nov 2020 in Blog Algemeen | 0 comments

De Softwaretestbedrijven Eager en InQuisitive – beide gevestigd in Amersfoort – gaan per 20-11-2020 verder als zelfstandige ondernemingen. Zij zetten hiermee een volgende stap in hun ontwikkeling om zo bij te kunnen dragen aan het borgen en vaststellen van kwaliteit in de continu veranderende wereld van softwareontwikkeling.

Ondernemers Christiaan Bouwmeester en Bernd Beersma hebben ervoor gekozen hun ondernemingen af te splitsen van Quality Time Group (QTG) waar ook de ondernemingen Big Trees en BQA onder vallen. Zij willen er met deze stap voor zorgen dat InQuisitve en Eager helemaal klaar zijn voor de toekomst.

Eager is dé plek waar young professionals via een traineeship van twee jaar klaar worden gestoomd om de rol van Quality Engineer te gaan vervullen.

InQuisitive bestaat uit ervaren Quality Engineers, die op vele vlakken binnen Agile Software Development inzetbaar zijn op het gebied van softwarekwaliteit. Of het nu is aan de functionele of niet-functionele kant, in Agile of DevOps omgevingen: ze voegen overal waarde toe aan de teams en aan het product waar ze aan werken.

“We zien deze stap als een grote stap voorwaarts voor InQuisitive en Eager!”, aldus Bouwmeester en Beersma. “Deze stap was nodig om onze visie op het gebied van softwarekwaliteit en software-development beter handen en voeten te geven én toekomstgerichter te kunnen werken.”

“Onze organisaties willen door het bieden van een veilige, moderne en actieve leercultuur het beste uit de collega’s naar boven halen. Continu bezig zijn om je collega’s en jezelf te verbeteren in de nieuwste ontwikkelingen draagt bij aan onze doelstelling om de elke dag beter te worden. Beter als professional, beter voor je opdrachtgever én beter voor je omgeving”.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *